A tudás és szakmai kapcsolatok bővítése mellet szeretnénk a jelenlévőknek kötetlen formában is lehetőség biztosítani arra, hogy megismerjék egymást, így a csütörtöki és pénteki napok előadásait követően alkalmuk lesz közösségi programokon való részvételre. 

Csütörtökön (augusztus 26-án) vacsorával egybekötött hajós városnézésre invitáljuk az érdeklődőket a Margit-sziget és a Nemzeti Színház közötti Duna szakaszon. A csodálatos esti panorámát a szintén gyönyörű BUDAPEST rendezvényhajó fedélzetéről csodálhatjuk meg. A program időtartama kb. 2,5 óra. 

Pénteken (augusztus 27-én) idegenvezetést szervezünk a Bazilikában, lehetőséget biztosítva többek között a Szent Jobb megtekintése, és a körkilátóből nyíló budapesti panoráma megcsodálására. Mindezek előtt, az esti nyugalomra való ráhangolódást, egy mini orgonakoncert meghallgatásával igyekszünk segíteni. A program időtartama kb. 1 óra. 

 

A személyes részvétel igazolt COVID elleni vakcinálás után vagy fertőzésen való átesettséget igazoló hiteles dokumentummal lehetséges! 

 

Frissítés: A közösségi programok férőhelyei beteltek, a jelentkezés lezárult!


A BUDAPEST rendezvényhajón tartott vacsora és városnézés részvétel díja mindösszesen € 15. 
 

 

A részvételi díj összege banki átutalással is kiegyenlíthető. 

A banki utaláshoz szükséges adatok: 

 Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége 
K&H Bank 
1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. 
SWIFT kód: OKHBHUHB 
HU15 1040 5004 5052 6974 7588 1007 

A befizetéssel párhuzamosan részvételi szándékát is legyen szíves jelezni a movt2021@motesz.hu e-mail címen. 
 

A számla kiállításához szükséges adatokat kérjük az e-mailben feltüntetni.