A kongresszusi absztraktok beküldése kizárólag elektronikus úton, a kongresszus szervező cég honlapján https://stand-art.hu/MOVT2024 található "Absztrakt beküldése" menüpontban lehetséges, a honlapra való regisztrációt követően.

Segítségkérés absztrakt beküldéshez: Garhuth Anita, anita@stand-art.hu, 06 62 999 950.

Mindenki csak egy elsőszerzős absztraktot adhat be és beküldéskor mindenki csak a saját fiókján keresztül nyújthatja be a kivonatot, mivel az absztrakt elfogadásával kapcsolatos értesítést csak a beküldő fiókjában szereplő e-mail címre fogjuk tudni kiküldeni.

A 2024. évi MOVT kongresszusra az absztraktokat magyar ÉS angol nyelven is be kell nyújtani!

Az előadás kivonatok betűméretét, sorközét, margóját és betűtípusát az online beküldő rendszer automatikusan beállítja.

Az összefoglalók terjedelme maximum 400 szó lehet (szóközök nélkül), grafikont, ábrát vagy képet csak akkor tartalmazhat, ha az egész belefér egy oldalba. A szerzők titulusát a legördülősávból lehet kiválasztani és az előadót minden esetben meg kell jelölni.

Minden egyéb a beküldésre vonatkozó információt megtalál az előadás beküldő felületen.

Az összefoglalók beérkezési határideje: 2024. május 31.

Kérjük előre jelezze, ha az előadása során számítógépes-projektoros (PowerPoint) technikától eltérő igénye van, vagy ha szükség van az előadás kihangosítására! Az előadás anyagát kérjük, hogy pendrive-on szíveskedjen leadni a technikusoknak legkésőbb a szekciót megelőző szünetben!